Home » Armbanden schelpen

Deze collectie is geïnspireerd door het gevoel van de ultieme vrijheid, reizen.

Nieuwe plaatsen ontdekkend, zien hoe mensen leven op andere plaatsen, hoe ze omgaan met wat er op hen pad komt op deze Moeder aarde leerschool.

En natuurlijk de prachtige oceanen & beaches die van zichzelf al helend & versterkend werken op het menselijk lichaam & het energieveld. 

 

Je voelt je direct aangetrokken tot die schelp die jou roept vanuit haar speciale plek uit de zee waar ze vandaan komt.

Samen met de edelstenen uit de aarde brengen deze armbanden je weer in contact met je ware natuur, want dat is de Natuur.Edelstenen sieraden zien er prachtig uit, ze laten je stralen vanbinnen uit en geven je ondersteuning in je leven. Je eerste ingeving van kleuren of edelstenen mag je vertrouwen om de juiste edelstenen te kiezen. Wil je liever dat wat hulp bij het kiezen van de juiste stenen? Dan kan je me een berichtje sturen zodat ik je hierin kan begeleiden.

 

Onze edelstenen armbanden zijn met liefde handgemaakt in het zuiden van Nederland. Alle armbanden worden gratis verpakt in een prachtig bedrukt doosje met handgeschreven kaartje waar alle gebruikte edelstenen van het sieraad op benoemd worden.

 

Als je het gekozen sieraad als een cadeautje opgestuurd wilt hebben kunnen we er een handgeschreven kaartje voor je bij doen. Noteer dit dan even bij je bestelling.

 

 

Binnen Nederland verzenden wij gratis vanaf €50,- Binnen Europa vanaf €100,-

Veel plezier met het kiezen van jouw nieuwe sieraad beauty

 

Liefs Natasja