Hey mooie ziel welkom bij Healthy Hippie

 

Healthy Hippie is een jong bedrijf met het hoofdkwartier in ♡ Eindhoven. Wij houden van edelstenen & delen deze passie graag met de wereld.

Het dragen van edelstenen in sieraden is een mooie manier om de zachte kracht van edelstenen te ervaren.

Of je nu op zoek bent naar meer rust, inzicht of doorzettingsvermogen. 

Je vindt bij ons unieke modellen edelstenen sieraden die met een positieve intentie worden gemaakt.

De edelstenen worden met aandacht uitgekozen & je bent verzekerd van kwaliteit over kwantiteit.

Behalve edelstenen, schelpen & andere natuurlijke elementen gebruiken we sterling zilver & 18krt goud of rosé vermeil in onze sieraden.

 


Custommade

 

Natuurlijke schoonheid is tijdloos en niets kan dat beter weerspiegelen dan een op maat gemaakte edelstenen armband of sieraad. Bij Healthy Hippie zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke sieraden die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook een diepe betekenis hebben voor diegene die ze draagt.

 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele & elegante armband of een opvallend statement sieraad, wij hebben de expertise en creativiteit om het te maken.

 

Bij Healthy Hippie gaat het niet alleen om het maken van mooie sieraden, wij weten dat onze klanten uniek zijn. Daarom bieden we een persoonlijke service en zorgen we ervoor dat elk sieraad speciaal voor jou gemaakt wordt. Dus, als je op zoek bent naar een uniek en op maat gemaakt edelstenen sieraad speciaal voor jou gemaakt, neem dan vandaag nog contact met ons op!