Samen delen, samen spelen, samen helen.

Hier deel ik graag mijn ervaringen met je over mijn passies omtrent

yoga, edelstenen, spirituele- & persoonlijke ontwikkeling, retreats en nog zo veel meer van dat moois.


Seamoss: het goud uit de zee

Voel jij je regelmatig moe & soms zelfs lusteloos. Heb je last van mist in je hoofd of werkt je spijsverteringsstelsel niet helemaal naar behoren? Laten we dan een lichtje schijnen op een veelvoorkomend probleem van deze tijd: mineralen deficiëntie. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat het niet altijd gemakkelijk is om genoeg vitaminen & mineralen binnen te krijgen, ook al eet je genoeg groentjes & fruit.

Lees meer »

De zachte kracht van edelstenen.

"Een cadeautje van de aarde", dat is de kortste en krachtigste binnenkomer voor een conversatie die gaat over het hoe en wat van (half)edelstenen en mineralen. Bijna iedereen vindt ze mooi. En iedereen heeft er een mening over. Waar vele van ons open staan voor de energetische werking van de diverse (half)edelstenen op het menselijk energieveld, geloven sommige daar helemaal niet in. Maar de schoonheid die ze uitstralen heeft telkens weer een zichtbaar effect op elke drager.

Lees meer »

5 manieren om lief voor jezelf te zijn

De pijn in mijn nek en schouders wordt nu nogal irritant dacht ik bij mezelf wanneer ik vanochtend wakker werd. Sinds vorige week heb ik een constant aanwezig pijnpunt. Deze loopt van de stam van mijn hoofd naar mijn schouders en borst en ook weer terug. Het lijkt alsof ik het gebied niet kan ontspannen, niet kan loslaten, datgene wat ik allemaal op mijn schouders aan het dragen ben.

Lees meer »

In de kweekvijver van Mei; plan voor een positieve mindset

Gedachtes, we hebben er duizenden per dag door onze mooie hoofden heen draaien. De meeste laten we voorbij gaan en sommige, die houden we vast en kunnen we zelfs niet makkelijk meer loslaten. Door het blijven herhalen van een gedachte ontstaat een gedachtepatroon. Je kan zo een negatieve of een positieve mindset creëren. Wanneer je steeds vaker dezelfde gedachten toevoegt worden je gedachtepatronen sterker en zo groeien er overtuigingen in jou. Je overtuigingen op hun beurt beïnvloeden je gedrag en beslissingen in deze wereld, dit gebeurt bijna volledig op onbewust niveau.

Lees meer »

De kracht van affirmaties in je leven

Een affirmatie is een woord of zin die je in de tegenwoordige tijd uitspreekt, om zodoende je mindset te beïnvloeden. Je kan het als het herprogrammeren van je mindset zien. Letterlijk gezegd is een affirmatie een bevestiging of een bekrachtiging.

Lees meer »

Het hangmat leven

Schommelend heen en weer, de wind die zachtjes mijn gezicht aait, de lente zon die me heerlijk verwarmd. Mmmmm wat ben ik toch verliefd op mijn hangmat. Soms maak ik er mijn kantoor van en handel ik wat zaken af via de telefoon, een andere keer lig ik lekker te staren naar mijn omgeving of ik pak er een boek of magazine bij.

Lees meer »