Het hangmat leven


Hallo zomer

Schommelend heen en weer, de wind die zachtjes mijn gezicht aait, de lente zon die me heerlijk verwarmd. Mmmmm wat ben ik toch verliefd op mijn hangmat. Soms maak ik er mijn kantoor van en handel ik wat zaken af via de telefoon, een andere keer lig ik lekker te staren naar mijn omgeving of ik pak er een boek of magazine bij.

 

Wat elke keer gebeurt is dat ik helemaal tot rust kom. Het zal vast die combinatie van gewichtloosheid(soort van), het schommelen en de lig positie zijn maar mai mai mai wat fantastisch fijn is mijn hangmat.

 

Het leven is zo goed als wat je er zelf van maakt

Voor mij is een hangmat een echte toevoeging in mijn leven. Ik word er heppie de peppie van en sta al te springen bij de eerste zonnestralen die mijn hangmat raken. Tussen ons gezegd had ik haar eind februari alweer opgehangen. Ik weet het ik ben heel erg positief ingesteld. Bij mij is het glas altijd half vol.

 

Ben je nu ook zo nieuwsgierig naar het hangmat leven? Dan zou ik zeggen koop er één en ga lekker chillen. Doe wat jou een goed gevoel geeft, wat jou blij maakt en doe het zo vaak mogelijk. Het leven is zo fun als je zelf wil.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.