Waarom Healthy Hippie & wat is mijn missie?


Op mijn 12e jaar klopte mijn vader op de tafel en zei tegen mij; deze tafel is net als jij en ik. Uhm.... oké pap dacht ik bij mezelf. Er kwam wel enige uitleg bij over energie; hoe lager de trilling van de energie hoe vaster de materie, hoe hoger de trilling hoe lichter de materie. Je begrijpt dat ik op deze leeftijd hier niet veel mee kon, ik begreep er helemaal niets van.

 

Wel is het voor mij altijd een belangrijk ijkpunt geweest, een stevige herinnering aan de bijzondere wereld waarin we leven. In deze periode is echt mijn voorliefde ontwikkelt voor datgene wat wij niet kunnen zien maar wel kunnen ervaren. De wondere wereld van energie. Wat voor mij een bijna dagelijks terug komend dingetje was, aangezien ik op jonge leeftijd vaak voelde waar iemand mee zat of wat iemand nodig had. Zo een mooi woord hebben ze daar tegenwoordig voor... empathisch. Terug kijkend kwam ik ook steeds vaker in gesprek met anderen erachter dat er een bepaalde kennis al in mij aanwezig was, zonder hier vooraf weet van te hebben, intuïtie genoemd.

- Wat geleerd mag worden zal zich blijven herhalen -

 

Toch hebben deze dingen mij er niet van kunnen weerhouden om een lange weg af te leggen in het ervaren van diverse vormen van hardheid, weinig Zelfwaarde, geen Zelfliefde, destructieve gedachten, geen goed relatie met mijzelf, onstabiele relaties met anderen en ongezonde keuzes voor mijn body & spirit.

 

Ik ben stapje voor stapje gaan loslaten wat niet meer in mijn leven paste en ben gaan toevoegen wat wel bij me past. Deze weg is niet makkelijk geweest. De stappen worden namelijk pas zichtbaar wanneer je eenmaal op weg bent. En soms denk je iets te willen & blijkt dat je daar toch niet helemaal gelukkig van wordt. En vaak is het de keuzes maken die niet perse de leukste zijn op de korte termijn maar wel goed zijn voor op de lange termijn.

 

Verandering & transformatie, het vraagt veel doorzettingsvermogen, wilskracht & vertrouwen, in jezelf, in je omgeving en in het leven.

 

Niet iedereen begrijpt je, wanneer je aan jezelf werkt om een betere versie van jezelf te worden. Je maakt andere keuzes dan je altijd doet, je verlangens veranderen, je handelt anders op situaties dan je omgeving gewend is. Mensen vinden deze veranderingen vaak moeilijk. Verandering vraagt ook naar jezelf kijken en verantwoordelijkheid dragen voor je keuzes & daar is lang niet iedereen klaar voor. 

- Volg je hart, het weet de weg -

 

Mijn hart leidde mij naar het starten van mijn bedrijf Healthy Hippie. Ik gaf destijds al een aantal jaren yogalessen maar ik wilde in mijn bedrijf niet alleen maar yogales geven omdat ik een echte multipassionata ben, ik ben geen of/of mens, ik ben een en/en mens, een open deuren mens, een oude hippie ziel in een jonger lichaam, dynamisch & creatief maar ook kalm & ontvankelijk. Het zit er allemaal in en het mag er allemaal zijn en dat is wat ik ook wil uitdragen met mijn bedrijf.

 

Jij bent cool, tof, mooi, uniek, apart, lief & stout en je mag er helemaal zijn. Maak jezelf weer belangrijk. Laat al die zijdes van jou naar voren komen, die maken jou tot zo een uniek geheel. #vrouwelijkewijsheid

 

Daarom is behalve het geven van coaching,  yogalessen & retreats, mijn keuze voor het werken met edelstenen ook een hele logische keuze & een hele belangrijke voor mij. Hierin kan mijn creatieve energie stromen, mijn spiritualiteit & intuïtie verder ontwikkeld worden. Ik krijg regelmatig zo een mooie feedback van mijn klanten wanneer ze een custommade sieraad laten maken en ik een bepaalde wijziging of toevoeging van edelstenen "aanvoel", dat dat de juiste keuze was. Heerlijk is dat.

 

Leuk dat je er bent! Kijk gerust even rond en mocht je nog vragen hebben over de edelstenen sieraden, coaching, yoga of voel je gewoon een sterke aantrekking om mij een berichtje te sturen, je kan me altijd benaderen. Vul dan hier het formulier in en dan neem ik contact met je op.

 

Veel liefs Natasja