- Online Soul Coaching programma - 

Omdat je het waard bent om te genieten van je leven


De keuzes die je maakt, bepalen de richting van je leven.

 


 

Jij wilt ontwaken uit deze slaap, die het leven wordt genoemd. Je wilt graag met meer bewustzijn & liefdevol leven, keuzes maken waar je achter staat & harmonie creëren in je leven. Al enige tijd hang jij tussen wie je bent geweest en wie je aan het worden bent.

 

In dit online coaching programma gaan we de boel eens even opschudden. We gaan vast stellen waar de energie niet meer goed stroomt in je leven. Wat het is waardoor je in lagere vibraties blijft hangen en hoe je dit transformeert naar een hogere frequentie. Waardoor je andere keuzes gaat maken, die passen bij wie je nu bent. De keuze maken kost de meeste tijd, de stappen volgen vanzelf.

 

Wat is het waar je echt naar verlangt in je leven lovely?

  

Jij staat altijd klaar om de mensen in je omgeving een helpende hand te bieden, zelfs als dit ten koste gaat van je eigen wensen, dromen & doelen. Dank je wel lieverd, dat er mensen zijn net als jij die deze gave hebben. Maar jijzelf bent het belangrijkste onderdeel in jouw leven. Nu is het tijd om te reconnecten met wie je nu bent en waar je op dit moment staat in je leven.

 

Ik weet dat jij een druk leven hebt en geen tijd, plus eerlijk gezegd, geen zin hebt om door ellenlange teksten, video's en opdrachten te gaan. No worries dat gaat niet gebeuren. Dit online programma zit boordevol waarde, met kwaliteit boven kwantiteit. Ik wil namelijk dat jij dit gaat volhouden. Dat jij ervaart hoe simpel het kan zijn om je droomleven te creëren. Dat met kleine stapjes & de juiste tools dit perfect te combineren is met wat er al gaande is in je leven.

 

Het leven is een opeenvolging van de keuzes die we maken. En er zijn geen verkeerde keuzes. Diegene die ons niet naar ons ideale leven leiden, geven ons de lessen die we nodig hebben om daar te komen.Wie is Natasja

 

Een gevoelsmens ben ik altijd al geweest. Zoekende naar meer ervaring, diepgang & bewustzijn in het leven. Heel veel gevoeld en niet wetende wat het precies was en hoe ik met al die emoties om moest gaan. Daardoor heb ik heel wat harde lessen moeten verduren al vroeg in mijn leven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik naar de liefde & kracht in mezelf ben gaan zoeken. En ik heb haar gevonden.

 

Vanaf 2005 ben ik bewust gaan onderzoeken wie ik nu eigenlijk ben en wat ik echt wil ervaren in dit leven. Ik ben een opleiding Life Coach gaan volgen. Een aantal jaren later heb ik in Rishikesh India een vinyasa yogateacher opleiding gevolgd. Verder heb ik diverse workshops & cursussen gedaan in zelfontwikkeling. Heb ik geleerd te luisteren en te werken met de intuïtie. Mijn fijngevoeligheid is hierdoor de laatste jaren sterker geworden.