Wil jij 1 dag die helemaal voor jou is?

 

 

Waar je jezelf 1 hele dag kan onderdompelen in een heerlijk bad van yoga, meditatie, orakelkaarten, creativiteit, workshops en lekker eten. Samen delen & samen spelen met gelijkgestemden zielen. Reserveer dan nu jouw plek zodat jij er zeker bij bent.

 

Ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen?

 

Ieder mens op deze Moeder Aarde Leerschool is uniek en heeft specifieke energieën & omstandigheden nodig om heelheid te kunnen ervaren. Wij gaan voor jou een nieuwe toolbox opstellen zodat jij alles in huis hebt om je leven te leven, passend bij wie je op dit moment bent.

 


- Je mag jezelf toestemming geven om voluit te leven - 


Wie is Natasja

 

Een gevoelsmens ben ik altijd al geweest. Zoekende naar meer ervaring, diepgang & bewustzijn in het leven. Heel veel gevoeld en niet wetende wat het precies was en hoe ik met al die emoties om moest gaan. Daardoor heb ik heel wat harde lessen moeten verduren al vroeg in mijn leven. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik naar de liefde & kracht in mezelf ben gaan zoeken. En ik heb haar gevonden.

 

Vanaf 2005 ben ik bewust gaan onderzoeken wie ik nu eigenlijk ben en wat ik echt wil ervaren in dit leven. Ik ben een opleiding Life Coach gaan volgen. Een aantal jaren later heb ik in Rishikesh India een vinyasa yogateacher opleiding gevolgd. Verder heb ik diverse workshops & cursussen gedaan in zelfontwikkeling. Heb ik geleerd te luisteren en te werken met de intuïtie. Mijn fijngevoeligheid is hierdoor de laatste jaren sterker geworden.