Waarmee kan ik je helpen lovely?

 

Ik word zo blij van vrouwen die hun natuurlijke vrouwelijke kracht hebben omhelsd. Ze zijn krachtig & kwetsbaar, ontvangend & gevend, ze zien de schoonheid van elk moment. Deze vrouwen stralen, ze hebben plezier. Comfortabel met wie ze zijn & waar ze naartoe gaan. Ze hebben het godinnen bewustzijn aangeraakt.


Lifestyle & Soul Coaching

In alle coaching trajecten gaan we altijd uit van heelheid. Dit begrip is voor ieder uniek mens op deze aarde anders. Ook heeft iedere vrouw voor haar, specifieke energieën & omstandigheden nodig om heelheid te kunnen ervaren. Dit is een van de redenen waarom zoveel vrouwen weerstand voelen in hun levens, in deze tijd waarin we nu leven.

 

We gaan van de wereld van het actieve doen & denken, die voornamelijk door de mannelijke yang energie gedomineerd wordt naar de meer ontvankelijke & intuïtieve wereld van de vrouwelijke yin energie. Dit brengt een hoop onrust en twijfel met zich mee. Aangezien we de afgelopen decennia onze yang energie sterk hebben moeten aanspreken. En nu nog, zeker voor de vrouwen die een carrière nastreven in een voornamelijk mannelijk gebaseerde branche.

 

Er ontstaat steeds meer disbalans in & om ons heen.

 

Je leeft volgens het boekje, zoals het je aangeleerd is, maar iets voelt niet lekker, je weet alleen niet goed wat dat "iets" is.  Wij gaan samen op zoek naar wat er niet lekker meer stroomt. We kijken wat jouw unieke basis is en vanuit dat punt begint het creëren van het leven wat bij je past, bij wie je op dit moment bent. "Hoe ziet een leven dat bij mij past er precies uit", denk je misschien. Je weet dit al lieverd, het vraagt BewustZijn om dit te zien.

 

Je creëert je ideale leven stap voor stap.


Harmonie in je leven

online coaching programma

 

Lifestyle & Soul Coaching

6 maanden

 


- Workshops -

 

Yoga asanas basis 


- Je mag jezelf toestemming geven om voluit te leven -